| CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? | |
|
+15emtix eddye MARIA MOISI COLOR monikaa2128 TURO.RO discoid21 BOSEL pisti91 Ionutz kata0587 zenox4500 vrabieionut Donvilly COSTACHE MIHAIL 19 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
COSTACHE MIHAIL ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 2281 Data de inscriere : 27/11/2009 Varsta : 52 Localizare : BUCURESTI
| Subiect: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Sam 05 Dec 2009, 17:00 | |
| Aici puteti spune ce locuri, ce peisaje din tara, ce statiuni va atrag mai mult. | |
|
| |
Donvilly
Mesaje : 14 Data de inscriere : 09/12/2009 Varsta : 37 Localizare : Tirgu-Mures
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Mier 09 Dec 2009, 16:40 | |
| Pot spune un oras ce imi place este Baia-Mare. E un oras minunat, va recomand sa il vizitati caci merita. | |
|
| |
vrabieionut
Mesaje : 326 Data de inscriere : 08/12/2009 Varsta : 35 Localizare : BUCURESTI
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Joi 10 Dec 2009, 14:24 | |
| eu nu pot sa aleg,mi-au placut mai multe orase,va recomand suceava,vatra dornei,iasi etc.... | |
|
| |
zenox4500
Mesaje : 31 Data de inscriere : 13/01/2010 Varsta : 69 Localizare : Caransebeş
| Subiect: locuri din tara Mier 13 Ian 2010, 15:54 | |
| În vara lui 2009 , am ales să fac împreună cu familia , un circuit prin ţară , cu maşina . Am ales un traseu pe unde, în general nu puteam ajunge cu trenul . Traseul ales a fost următorul : CARANSEBEŞ - HAŢEG - ALBA IULIA - CLUJ N - DEJ - TG LĂPUŞ - SIGHET - SĂPÂNŢA - BORŞA - CÂRLIBABA - VATRA DORNEI - BICAZ - CHEILE BICAZULUI - LACU ROŞU - GHEORGHIENI - M CIUC - COMĂNEŞTI - OITUZ - BRAŞOV - BRAN - CÂMPULUNG MUSCEL - CURTEA DE ARGEŞ - R. VÂLCEA - HOREZU - POLOVRAGI - TG JIU - BAIA DE ARAMĂ - BĂILE HERCULANE - CARANSEBEŞ . Impresii ? Avem o ţară SSSSSSUPERBĂ !!!!!! Păcat că nu ştim s-o păstrăm şi s-o administrăm În curând voi posta şi poze din această frumoasă excursie. | |
|
| |
kata0587 ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 728 Data de inscriere : 03/02/2010 Varsta : 37 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Sam 06 Feb 2010, 12:44 | |
| mie imi plac toate orasele pentru ca fiecare are ceva aparte, ceva care te face sa revii.........dar daca ar fi sa aleg un oras, as alege Onestiul. un oras micut dar frumos.... | |
|
| |
Ionutz ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 135 Data de inscriere : 05/12/2009 Varsta : 42 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Sam 06 Feb 2010, 17:05 | |
| Da, Catalina Onestiul e foarte frumos orasul, are un parc deosebit si multe alte atractii... Mie personal imi plac orasele Baia Mare, Brasov, Cluj , Timisoara, in mod special..dar si celelalte..De asemenea imi plac mult statiunile Sinaia, Baile Herculane, Mogosa (MM), Frumoasa (HR) etc ...De pe litoral imi place Eforie Nord, in mod special...Dar e greu de facut un top, sunt extrem de multe locuri frumoase, anul acesta sper sa ajung sa vad mai multe... | |
|
| |
pisti91
Mesaje : 11 Data de inscriere : 07/02/2010 Varsta : 33 Localizare : Arad si Oradea
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Dum 07 Feb 2010, 21:28 | |
| Inafara de Oradea, imi place foarte mult orasul Cluj Napoca, cu tot ca e un oras aglomerat. Mi-a placut si Satu Mare, un oras mai mic dar cu cladiri vechi, ceea ce conteaza mult pentru mine. De asemenea pot spune ca si Timisoara mi-a placut, desi am fost doar o ora in oras | |
|
| |
COSTACHE MIHAIL ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 2281 Data de inscriere : 27/11/2009 Varsta : 52 Localizare : BUCURESTI
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Mier 24 Feb 2010, 11:25 | |
| Mie imi place Poiana Brasov. | |
|
| |
BOSEL
Mesaje : 125 Data de inscriere : 14/06/2010 Varsta : 37 Localizare : BUCURESTI
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Mar 15 Iun 2010, 17:10 | |
| Cel mai mult imi plac statiunile de pe litoral. | |
|
| |
discoid21 ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 537 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 40 Localizare : Reg. Ormansag, UNGARIA
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Mar 15 Iun 2010, 19:40 | |
| Şi eu cred că fiecare oraş sau localitate din România are ceva aparte, este frumos în felul său şi te face să vrei să revii. Încă nu am ajuns să-mi cunosc toată ţara, încă nu am colindat-o în lung şi-n lat Dar am tot timpul şi de acum înainte. Din cât am văzut până acuma, cel mai mult îmi place Timişoara, Orşova, Sighişoara, Târgu Jiu, Arad, Deva, dar şi Baia Mare... cât am reuşit să văd. | |
|
| |
TURO.RO
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Joi 17 Iun 2010, 09:41 | |
| - mihaela30mihaela a scris:
- Cel mai mult imi plac statiunile de pe litoral.
Referitor la comentariul tau postat pe forum, tin sa mentionez ca Statiunea Mamaia s'a schimbat foarte mult, in BINE! ;) E de la sine inteles ca nu mai este ce era o data si ca acum s'a modernizat foarte mult si a devenit un "BRAND" asta ca sa'l citez pe Primarul Municipiului Constanta Radu Stefan MAZARE. Iar pentru ca preturile la camerele de la hotel sunt destul de mari si doar in extrasezon sunt ceva mai mici, vreau sa-ti fac o propunere pe care sper ca macar sa o iei in seama : Uite , Agentia Turistica pe care o reprezint ofera cazare in regim hotelier la apartamente de lux cu 2 si 3 camere la Malul Marii Negre, la preturi foarte mici, mai mici ca la hotel. De asemenea, avem si camere single, duble si triple in vile turistice in Statiunea Mamaia, la doar cativa metri de plaja.Ca sa nu mai zic, la un apartament cu 2 camere de exemplu, pretul este de 60 de euro pe noapte si se pot caza 4 turisti, ceea ce inseamna 15 euro per persoana pe noapte;) plus de asta ca ai propria bucatarie utilata complet si'ti poti pregati linistit cafeaua de dimineata, poti gati orice doresti. acest lucru fiind imposibil la hotel :| Dar , vorbe spune toata lumea... Nu vreau sa umplu aici o pagina intreaga cu vorbe...asa ca te rog sa accesezi gratis site-ul nostru oficial http://www.turo.ro si sa vizualizezi tu pe indelete ofertele noastre si preturile. Iti multumesc anticipat si iti doresc o zi buna, si de asemenea o vara cat mai insorita si linistitita !!! | |
|
| |
monikaa2128
Mesaje : 21 Data de inscriere : 16/06/2010 Varsta : 42 Localizare : ILFOV
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Joi 17 Iun 2010, 15:08 | |
| Din cate stiu avem o tara foarte frumoasa privelisti minunate ca loc as alege o zona muntoasa cu multe paduri ,verdeturi ,rauri, un loc special este Sihastria unde doresc sa ajung curand .. Aici postez o poza deasemenea si ce imi este drag mie Muntele Transfagarasanului
Ultima editare efectuata de catre monikaa2128 in Dum 26 Feb 2012, 08:56, editata de 1 ori | |
|
| |
vrabieionut
Mesaje : 326 Data de inscriere : 08/12/2009 Varsta : 35 Localizare : BUCURESTI
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Joi 17 Iun 2010, 15:12 | |
| - monikaa2128 a scris:
- Din cate stiu avem o tara foarte frumoasa privelisti minunate ca loc as alege o zona muntoasa cu multe paduri ,verdeturi ,rauri, un loc special este Sihastria unde doresc sa ajung curand ..si nu numai as vrea sa ajung si la manastirea Petru Voda pentru ca este un loc divin, simti ca te renasti
sunt mijloace de transport de la Targu Neamt pana acolo? | |
|
| |
monikaa2128
Mesaje : 21 Data de inscriere : 16/06/2010 Varsta : 42 Localizare : ILFOV
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Joi 17 Iun 2010, 15:33 | |
| Sincer nu stiu ce sa-ti raspund fiindca nu am fost niciodata dar doresc sa ajung | |
|
| |
COLOR
Mesaje : 74 Data de inscriere : 15/06/2010 Varsta : 32 Localizare : BUCURESTI
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Dum 29 Aug 2010, 17:00 | |
| Imi plac mult statiunile de pe litoral! | |
|
| |
MARIA MOISI
Mesaje : 44 Data de inscriere : 03/08/2010 Localizare : Intorsura Buzaului
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Mar 15 Mar 2011, 06:27 | |
| Mie imi place orasul meu, Intorsura Buzaului!! | |
|
| |
eddye
Mesaje : 356 Data de inscriere : 06/12/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Mar 15 Mar 2011, 10:28 | |
| Mie imi place satul bunicilor mei , din judet Giurgiu pentru minunatele peisaje de primavara ! | |
|
| |
emtix
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Dum 03 Iul 2011, 12:25 | |
| muntele si in special Piatra Craiului este superba zona | |
|
| |
Lancer MODERATOR FORUM
Mesaje : 7496 Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 57 Localizare : BUCURESTI
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Dum 03 Iul 2011, 16:42 | |
| Muntele;cel mai mult Valea Prahovei si Piatra Craiului | |
|
| |
Alex Avram
Mesaje : 20 Data de inscriere : 18/06/2012 Varsta : 30 Localizare : FETESTI
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Joi 21 Iun 2012, 16:59 | |
| Mie imi plac: Constanta Sinaia Busteni Brasov Si Bucurestiul dar e prea mare nebunie! | |
|
| |
pseudokryticon ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 4172 Data de inscriere : 24/05/2011 Varsta : 60 Localizare : Pascani / Harlau - Iasi
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Joi 21 Iun 2012, 18:57 | |
| Mie-mi place rasaritul si apusul din zona si de pe Ceahlau. Anticul Kogaion este fara pereche... | |
|
| |
danucky
Mesaje : 448 Data de inscriere : 06/07/2011 Varsta : 46 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Joi 21 Iun 2012, 19:48 | |
| Tulcea si judetul Tulcea, lacul Izvorul Muntelui si zona inconjuratoare, lacul Siriu, zona Bucovinei | |
|
| |
discoid21 ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 537 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 40 Localizare : Reg. Ormansag, UNGARIA
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? Vin 22 Iun 2012, 06:08 | |
| Muntii Apuseni, Muntii Fagaras. Dintre orase: Timisoara, Arad, Resita. O mentiune speciala: Targu Jiu. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? | |
| |
|
| |
| CE LOCURI DIN TARA VA PLAC MAI MULT? | |
|