Forumul turistic din Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forumul turistic din Romania

Un forum despre turism si calatorii

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Pentru turismul in jurul lumii, doresc sa postez aceste impresii personale pe care sa le impartasesc cu voi.

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
tibby49

Data de inscriere : 29/05/2010

Pentru turismul in jurul lumii, doresc sa postez aceste impresii personale pe care sa le impartasesc cu voi. Empty
MesajSubiect: Pentru turismul in jurul lumii, doresc sa postez aceste impresii personale pe care sa le impartasesc cu voi.   Pentru turismul in jurul lumii, doresc sa postez aceste impresii personale pe care sa le impartasesc cu voi. Icon_minitimeSam 29 Mai 2010, 10:44

Am fost in vacanta in Insula Corsica. Este un loc minunat, unic prin frumusetile lui. Este o tara cu multe orase si sate, multe distractii si atractii turistice. Se afla in sudul Frantei.
Capitala regiunii este oraşul Ajaccio, iar regiunea cuprinde 2 departamente: Corse-du-Sud şi Haute-Corse. . Insula are peste 1.000 km de coastă având în jur de 200 plaje. În interior, relieful este predominant muntos, cu altitudini de până la 2700 m cu peste 20 vârfuri peste 2000 m. Climatul este de tip mediterannean — uscat şi călduros, un pic mai blând pe măsură ce creşte altitudinea. Turismul are un rol important în economia insulei, aceasta atrăgând un număr mare de turişti datorită climatului său plăcut şi a peisajelor naturale. Deoarece insula nu a suferit o dezvoltare intensă ca alte părţi ale Mediteranei, ea păstrează încă un aspect aparte. Corsica îşi delectează vizitatorii cu peisaje frumoase şi orăşele pline de farmec. Una dintre cele mai pitoreşti aşezări este Bonifacio, amplasată în vârful unor faleze de calcar. Corsica a fost descrisa de Balzac ca fiind o insula franceza scaldata de soarele italian, insa insula are un caracter aparte care ii confera unicitate.Peisajul superb, salbatic este destinatia excelenta, la care se adauga ciudata combinatie dintre efortul fizic depus de calator in timpul zilei si savoarea vinurilor si a bucatariei frantuzesti cu care se desfata in amurg.
Locul de nastere al lui Napoleon Bonaparte, insula a apartinut Frantei doar 200 din cei 4.000 de ani de existenta. Aici se gasesc o multitudine de traditii indigene, gastronomice, muzicale si culturale.
Daca doriti sa aflati si alte amanunte va rog sa imi scrieti, sa imi puneti intrebari si va voi raspunde cu multa placere. Anul acesta merg iar acolo, caci este cel mai frumos loc pe care l-am vazut vreodata.
Sus In jos
discoid21
ADMINISTRATOR FORUM
discoid21

Data de inscriere : 26/04/2010
Varsta : 40
Localizare : Reg. Ormansag, UNGARIA

Pentru turismul in jurul lumii, doresc sa postez aceste impresii personale pe care sa le impartasesc cu voi. Empty
MesajSubiect: Re: Pentru turismul in jurul lumii, doresc sa postez aceste impresii personale pe care sa le impartasesc cu voi.   Pentru turismul in jurul lumii, doresc sa postez aceste impresii personale pe care sa le impartasesc cu voi. Icon_minitimeSam 29 Mai 2010, 18:01

Salut Tibi si mi-a placut sa citesc descrierea insulei Corsica. Asteptam sa vii si cu poze si/sau filmulete.
Sus In jos
http://onouaperspectiva.wordpress.com
tibby49

Data de inscriere : 29/05/2010

MesajSubiect: as fi postat eu de la inceput poze dar spre rusinea mea nu am gasit Browse   Pentru turismul in jurul lumii, doresc sa postez aceste impresii personale pe care sa le impartasesc cu voi. Icon_minitimeSam 29 Mai 2010, 18:15

Filmulete nu am (am DVD-uri) cu Corsica, dar foto sunt mai simplu de postat pentru mine.
Iti dau email-ul meu , imi scrii si eu iti trimit pozele. Daca te mai intereseaza si alte amanunte ma poti intreba.
tibbylaszlo49@gmail.com
Pe curand si multumesc pentru postare.
Sus In jos
pseudokryticon
ADMINISTRATOR FORUM
pseudokryticon

Data de inscriere : 24/05/2011
Varsta : 60
Localizare : Pascani / Harlau - Iasi

MesajSubiect: Re: Pentru turismul in jurul lumii, doresc sa postez aceste impresii personale pe care sa le impartasesc cu voi.   Pentru turismul in jurul lumii, doresc sa postez aceste impresii personale pe care sa le impartasesc cu voi. Icon_minitimeJoi 26 Apr 2012, 08:53

Da' niste poze nu poti pune pe forum?
Ce ti-a placut cel mai mult in Corsica? Doar nu poti spune ca totul, asa cum raspundea cineva intrebat ce i-a placut in Transilvania: palinca!
Oamenii locului au o reputatie de batausi si cutitari, asa e?
Sus In jos
http://pseudokryticon.blogspot.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pentru turismul in jurul lumii, doresc sa postez aceste impresii personale pe care sa le impartasesc cu voi.   Pentru turismul in jurul lumii, doresc sa postez aceste impresii personale pe care sa le impartasesc cu voi. Icon_minitime

Sus In jos

Pentru turismul in jurul lumii, doresc sa postez aceste impresii personale pe care sa le impartasesc cu voi.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Care considerati ca este agentia de turism cu care ati lucrat cel mai bine?
» BLOGURI SI SITE-URI PERSONALE
» Turismul de altadata
» Turismul in pictura
»  IDEI, SUGESTII , IMPRESII SI PROPUNERI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul turistic din Romania :: DIVERSE :: EXPEDITII TURISTICE-
Mergi direct la: