danucky
Mesaje : 448 Data de inscriere : 06/07/2011 Varsta : 46 Localizare : Oradea
| Subiect: CASA MEMORIALA VASILE ALECSANDRI - BACAU Mar 27 Sept 2011, 12:23 | |
| | |
|
pseudokryticon ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 4172 Data de inscriere : 24/05/2011 Varsta : 60 Localizare : Pascani / Harlau - Iasi
| Subiect: Re: CASA MEMORIALA VASILE ALECSANDRI - BACAU Mar 27 Sept 2011, 14:43 | |
| Exista un topic care se numeste SOS TURISTIC si ar fi fost incantat sa primeasca postul tau. In alta ordine de idei, nu veniti la Iasi de Sarbatorile Cuvioasei Paraschiva? Sotia a pregatit camera pentru voi si sunteti bineveniti. Anuntati-ne! | |
|
danucky
Mesaje : 448 Data de inscriere : 06/07/2011 Varsta : 46 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: CASA MEMORIALA VASILE ALECSANDRI - BACAU Mar 27 Sept 2011, 15:00 | |
| - pseudokryticon a scris:
- Exista un topic care se numeste SOS TURISTIC si ar fi fost incantat sa primeasca postul tau. In alta ordine de idei, nu veniti la Iasi de Sarbatorile Cuvioasei Paraschiva? Sotia a pregatit camera pentru voi si sunteti bineveniti. Anuntati-ne!
o sa-l pun acolo. offf, bine-ar fi de-am putea merge, mai ales ca 14 octombrie e aniversarea de cand m-am cunoscut cu sotia, asa ca data si Cuvioasa Paraschiva joaca un rol important pentru noi, dar ne-am facut plinul in Franta 2 saptamani aproape si acuma vine inchiderea de trimestru (sotia) si conducta cu proiecte tocmai ce s-a spart (in capul meu) (. deci sanse cam 0,1%, dar daca totusi se intampla vreo minune, multumim anticipat | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CASA MEMORIALA VASILE ALECSANDRI - BACAU | |
| |
|