Forumul turistic din Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forumul turistic din Romania

Un forum despre turism si calatorii

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

CASA MEMORIALA VASILE ALECSANDRI - BACAU

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
danucky

Data de inscriere : 06/07/2011
Varsta : 46
Localizare : Oradea

CASA MEMORIALA VASILE ALECSANDRI - BACAU Empty
MesajSubiect: CASA MEMORIALA VASILE ALECSANDRI - BACAU   CASA MEMORIALA VASILE ALECSANDRI - BACAU Icon_minitimeMar 27 Sept 2011, 12:23

Din pacate nu am poze, pentru ca nu am ajuns acolo (sper sa incarce poze utilizatorii care au vizitat-o), pun doar un link ca un fel de semnal de alarma http://www.realitatea.net/casa-memoriala-a-poetului-vasile-alecsandri-a-ajuns-o-ruina-video_874295.html
Sus In jos
pseudokryticon
ADMINISTRATOR FORUM
pseudokryticon

Data de inscriere : 24/05/2011
Varsta : 60
Localizare : Pascani / Harlau - Iasi

MesajSubiect: Re: CASA MEMORIALA VASILE ALECSANDRI - BACAU   CASA MEMORIALA VASILE ALECSANDRI - BACAU Icon_minitimeMar 27 Sept 2011, 14:43

Exista un topic care se numeste SOS TURISTIC si ar fi fost incantat sa primeasca postul tau. In alta ordine de idei, nu veniti la Iasi de Sarbatorile Cuvioasei Paraschiva? Sotia a pregatit camera pentru voi si sunteti bineveniti. Anuntati-ne!
Sus In jos
http://pseudokryticon.blogspot.com
danucky

Data de inscriere : 06/07/2011
Varsta : 46
Localizare : Oradea

MesajSubiect: Re: CASA MEMORIALA VASILE ALECSANDRI - BACAU   CASA MEMORIALA VASILE ALECSANDRI - BACAU Icon_minitimeMar 27 Sept 2011, 15:00

pseudokryticon a scris:
Exista un topic care se numeste SOS TURISTIC si ar fi fost incantat sa primeasca postul tau. In alta ordine de idei, nu veniti la Iasi de Sarbatorile Cuvioasei Paraschiva? Sotia a pregatit camera pentru voi si sunteti bineveniti. Anuntati-ne!
o sa-l pun acolo. offf, bine-ar fi de-am putea merge, mai ales ca 14 octombrie e aniversarea de cand m-am cunoscut cu sotia, asa ca data si Cuvioasa Paraschiva joaca un rol important pentru noi, dar ne-am facut plinul in Franta 2 saptamani aproape si acuma vine inchiderea de trimestru (sotia) si conducta cu proiecte tocmai ce s-a spart (in capul meu) Sad(. deci sanse cam 0,1%, dar daca totusi se intampla vreo minune, multumim anticipat Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CASA MEMORIALA VASILE ALECSANDRI - BACAU   CASA MEMORIALA VASILE ALECSANDRI - BACAU Icon_minitime

Sus In jos

CASA MEMORIALA VASILE ALECSANDRI - BACAU
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Casa Memoriala COSTACHE NEGRI, C.N. (GL)
» Casa memoriala V.ALECSANDRI - Mircesti (IS)
» Casa VASILE POGOR (Muzeul literaturii) - Iasi
» BOJDEUCA lui ION CREANGA -Iasi
» Casa Memoriala M. Sadoveanu - Falticeni

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul turistic din Romania :: MUZEE, OBIECTIVE TURISTICE SI ISTORICE :: MUZEE, OBIECTIVE TURISTICE SI ISTORICE DIN MOLDOVA-
Mergi direct la: