|
| PAPA-BUN (sau despre mancare) | |
| | Autor | Mesaj |
---|
pseudokryticon ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 4172 Data de inscriere : 24/05/2011 Varsta : 60 Localizare : Pascani / Harlau - Iasi
| Subiect: PAPA-BUN (sau despre mancare) Dum 25 Sept 2011, 08:21 | |
| Dupa cum v-am obisnuit, la inceputul fiecarui topic nou creat de mine va impun un minimum de reguli: 1-2 imagini cu felul cum se prezinta mancarea pe care ati servit-o in drumetiile voastre si despre locul unde s-a intamplat aceasta masa (mic-dejun, pranz, cina, picnic, etc.) si, daca aveti, dar nu este obligatoriu, consideratii de ordin turistic si pecuniar privind posibilitatea de a lua masa in locul respectiv. Incep eu: Pranz tarziu la Restaurantul Intim din centrul Rasnovului, 10 m mai jos de Primarie, nu poate fi ratat. Masa buna, relativ ieftin, am asteptat putin pana au prins porcul si l-au taiat... | |
| | | Lancer MODERATOR FORUM
Mesaje : 7496 Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 57 Localizare : BUCURESTI
| Subiect: Re: PAPA-BUN (sau despre mancare) Dum 25 Sept 2011, 10:39 | |
| Confirm; si mie mi-a placut acolo. In general,in Rasnov nu ai foarte multe variante pt a lua masa | |
| | | | Lancer MODERATOR FORUM
| | | | pseudokryticon ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 4172 Data de inscriere : 24/05/2011 Varsta : 60 Localizare : Pascani / Harlau - Iasi
| Subiect: Re: PAPA-BUN (sau despre mancare) Joi 29 Sept 2011, 11:23 | |
| - Lancer a scris:
- pun si vreo 2 poze. acum 4 ani,cand le-am facut, nu stiam de regulamentul care imi cere sa-mi pozez ciorba
Nu-i asa ca arata bine mancarea in farfurie? Si nici nu trebuie sa-i spui sa zambeasca.... | |
| | | pseudokryticon ADMINISTRATOR FORUM
| Subiect: Re: PAPA-BUN (sau despre mancare) Lun 21 Noi 2011, 15:50 | |
| Camara Boierilor de la Complexul ERA Iasi prezinta multa mancare traditionala si naturala dar eu am pozat mai mult chestii nationale. Ultima este o imagine 3D. | |
| | | discoid21 ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 537 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 40 Localizare : Reg. Ormansag, UNGARIA
| Subiect: Re: PAPA-BUN (sau despre mancare) Sam 26 Noi 2011, 20:39 | |
| Ia uite ce vad! Sub placuta de lemn pe care scrie "Camara boierilor", se afla un ghid turistic despre Suceava in limba polona. -- Buuun, iar acum sa revenim la subiect. Adica la mancare. Am avut un proiect de facut, care consta intr-o pagina web despre retete culinare. Bineinteles ca pentru aceea pagina aveam nevoie de poze. Nu orice fel de poze, ci poze macro de foarte buna calitate. Prin cunostiinte, am reusit sa dau de restaurantul "Bucataria lui Laci", unde prin amabilitatea patronilor (sot si sotie), am reusit sa fotografiez ceva papa bun. Multumesc proprietarilor restaurantului si sa lasam imaginile sa curga Snitel cu cartofi si salata: Platou: // // Restaurantul "Bucataria lui Laci" se afla in Oradea, pe drumul ce duce spre Baile Felix si Baile 1 Mai. Nu este chiar la iesire din Oradea, dar are iesire la soseaua principala si este relativ usor de observat. Deci daca aveti un drum spre Baile Felix sau Baile 1 Mai, nu ezitati sa opriti la Bucataria Laci, pentru a avea parte de un "rasfat" culinar. Pe langa rasfatul culinar de care va puteti da seama si din poze, veti fi intampinati de un personal ospitalier si amabil. | |
| | | danucky
Mesaje : 448 Data de inscriere : 06/07/2011 Varsta : 46 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: PAPA-BUN (sau despre mancare) Sam 26 Noi 2011, 20:57 | |
| wow, nagyon finom, Laci! multumim discoid pentru pozele de super calitate, deja am bifat restaurantul pe harta, abia astept sa il testez | |
| Subiect: Re: PAPA-BUN (sau despre mancare) Sam 26 Noi 2011, 21:10 | |
| Anul asta nu, dar la anul cu siguranta! | |
| | | | discoid21 ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 537 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 40 Localizare : Reg. Ormansag, UNGARIA
| Subiect: Re: PAPA-BUN (sau despre mancare) Mier 18 Iul 2012, 19:36 | |
| Va spune ceva grillul sarbesc? Sau plejskavica ? Acestea sunt doua dintre cele mai cunoscute mancaruri sarbesti. Iar daca doriti sa faceti cunostiinta cu spiritul sarbesc, dar mai ales bucataria sarbeasca, atunci trebuie sa veniti in Banat. In Timisoara exista mai multe restaurante sarbesti. Astazi va prezint restaurantul Karadorde (Karađorđe), situat aproape de Piata Unirii. Locatia este accesibila, localul este frumos, intim, iar personalul este deosebit de amabil. Am mancat o ciorba de burta. Dar stiti ca ciorba de burta sarbeasca difera mult de cea romaneasca? Are alt gust, alta consistenta. Asa arata ciorba de burta sarbeasca: Salata Sopska: Mancarea sarbeasca este bazata pe carne, la care se adauga sosuri grase. Astfel e o mancare grasa, satioasa, cu multa carne. E gustoasa, insa e nesanatos daca mananci asa ceva zilnic pe o perioada indelungata. Din cand in cand merita sa mai ai cate un rasfat culinar. Iar la restaurantul Karađorđe e un loc potrivit. Pe langa ospitalitate si servire ireprosabila, vei mai avea parte si de muzica... evident, muzica sarbeasca. Data viitoare voi prezenta papa bun de la Iasi. De fapt cu asta ar fi trebuit sa incep. | |
| Subiect: Re: PAPA-BUN (sau despre mancare) Sam 03 Noi 2012, 20:56 | |
| un fast food pe DN1,in zona Breaza si la care am servit de cateva ori masa,la preturi decente. micii sunt mereu gustosi deci, PARALELA 45 | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PAPA-BUN (sau despre mancare) | |
| |
| | | | PAPA-BUN (sau despre mancare) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |