|
| Ce parere aveti despre motoarele de booking din Romania? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
booktravelvisit
Mesaje : 3 Data de inscriere : 12/04/2011 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti, Romania
| Subiect: Ce parere aveti despre motoarele de booking din Romania? Mar 12 Apr 2011, 08:19 | |
| Ce parere aveti despre motoarele de booking din Romania?
Deschid acest topic in speranta crearii unei punti de legatura intre agentiile de turism/hotelieri/motoare de booking si clientul final, adica turistul. Astept nerabdator raspunsurile dvs. cu privire la placutele/neplacutele surprize intampinate pe motoarele de booking romanesti, am subliniat romanesti deoarece stim cu totii de colosii din domeniu. Asadar, va provoc la dialog, doamnelor si domnilor!
Va multumesc !
- Atașamente
- logo BTV .jpg
- Nu aveti permisiunea sa descarcati atasamente aici.
- (8 KB) Descarcat de 1 ori
| |
| | | MARIAN MODERATOR FORUM
Mesaje : 117 Data de inscriere : 13/12/2009 Varsta : 35 Localizare : Orasul Bucuresti
| Subiect: Re: Ce parere aveti despre motoarele de booking din Romania? Joi 14 Apr 2011, 18:25 | |
| Eu in calitate de turist prefer sa merg pe cont propriu. Nu am timp liber prea mult, asa ca aleg zilele in care sa plec in statiuni cu 2-3 zile inainte. Prefer calatoriile scurte de 2-3 zile, apoi ma reintorc in Bucuresti si dupa un timp plec in alta statinue. Niciodata nu am plecat cu bilet de la vreo agentie de turism, si mereu m-am bucurat din plin si m-am distrat la maxim in orice destinatie aleasa de mine. | |
| | | BOSEL
Mesaje : 125 Data de inscriere : 14/06/2010 Varsta : 37 Localizare : BUCURESTI
| | | | booktravelvisit
Mesaje : 3 Data de inscriere : 12/04/2011 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti, Romania
| Subiect: :) Lun 18 Apr 2011, 06:40 | |
| - BOSEL a scris:
- Scuzele mele, dar ce inseamna booking???
Booking = rezervare Motor de booking = motor de rezervari turistice online! | |
| | | booktravelvisit
| Subiect: Interesant Lun 18 Apr 2011, 06:42 | |
| - MARIAN a scris:
- Eu in calitate de turist prefer sa merg pe cont propriu. Nu am timp liber prea mult, asa ca aleg zilele in care sa plec in statiuni cu 2-3 zile inainte. Prefer calatoriile scurte de 2-3 zile, apoi ma reintorc in Bucuresti si dupa un timp plec in alta statinue. Niciodata nu am plecat cu bilet de la vreo agentie de turism, si mereu m-am bucurat din plin si m-am distrat la maxim in orice destinatie aleasa de mine.
Dar totusi, sa intri pe un motor de booking inseamna a castiga timp si bani! Altele sunt tarifele la office la hotel, adica un exemplu concret: pe un motor de booking, gasesti preturi chiar si cu 20% mai mici decat cele de la receptie.. eu prefer ca acesti 20% sa ii investesc intr-o distractie, orice altceva decat sa ii dau la receptie .. think;) | |
| | | pseudokryticon ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 4172 Data de inscriere : 24/05/2011 Varsta : 60 Localizare : Pascani / Harlau - Iasi
| Subiect: Am auzit de asa ceva Dum 26 Iun 2011, 07:36 | |
| Am auzit de asa ceva discutand cativa colegi la fostul serviciu dar, datorita faptului ca deocamdata nu sunt interesat de excursii externe si ei vorbeau doar de Paris si Milano nu m-a interesat. Exista motoare care aduna si informatii despre cazarile din Romania? | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce parere aveti despre motoarele de booking din Romania? | |
| |
| | | | Ce parere aveti despre motoarele de booking din Romania? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |