Forumul turistic din Romania Un forum despre turism si calatorii |
|
| LACUL DRACULUI - CHEILE NEREI | |
| | Autor | Mesaj |
---|
MARIAN MODERATOR FORUM
Mesaje : 117 Data de inscriere : 13/12/2009 Varsta : 35 Localizare : Orasul Bucuresti
| Subiect: LACUL DRACULUI - CHEILE NEREI Vin 08 Apr 2011, 18:02 | |
| Lacul Dracului este un lac carstic din Muntii Locvei, in partea de inceput (in amonte) a Cheilor Nerei, judetul Caras – Severin. Este considerat monument al naturii si face parte din Parcul National Cheile Nerei – Beusnita. Se poate ajunge la Lacul Dracului, urmarind marcajul banda rosie (Sopotu Nou – Cheile Nerei – Sasca Romana). Plecand din localitatea Sopotu Nou, dupa cca. 5,5 km (1h 30 min. de mers) se ajunge in Poiana lui Trifu (Poiana Meliugului). SURSA http://www.turismland.ro/lacul-dracului-cheile-nerei/ | |
| | | GabryP
Mesaje : 62 Data de inscriere : 26/01/2010 Varsta : 46 Localizare : Peciu Nou jud.Timis
| Subiect: Re: LACUL DRACULUI - CHEILE NEREI Dum 30 Oct 2011, 18:34 | |
| Chiar am fost si eu prin 2009 sa vad acest lac pe viu.Pun cateva poze doar cu lacul. Pun o alta poza mai nereusita dar vreau sa va arat mai real cum arata culoarea acestei ape. Cand vezi prima oara lacul te afli cam la 20-25 metri deasupra lui.Niste prieteni s-au coborat pana aproape de apa (malul fiind foarte abrupt si periculos) sa inoate pe acolo dar era extrem de rece apa cam 1,2 grade. In apropiere se afla si o pestera dar nu ne-am aventurat sa mergem prea mult prin ea nefiind marcaje de orientare nici lumini. | |
| | | | LACUL DRACULUI - CHEILE NEREI | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|