Forumul turistic din Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forumul turistic din Romania

Un forum despre turism si calatorii

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Vacanta mea in Delta Dunarii

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
LuizaV

Data de inscriere : 21/05/2014

Vacanta mea in Delta Dunarii Empty
MesajSubiect: Vacanta mea in Delta Dunarii   Vacanta mea in Delta Dunarii Icon_minitimeMier 21 Mai 2014, 08:23

Anul trecut, in luna iulie, am mers intr-o mini vacanta in Delta Dunarii. Era planuita demult si atat de dorita de intreaga familie incat nu suferea asteptare.

Primul pas a fost cautarea unui loc unde sa poposim. Voiam ceva intim si care sa ne ofere cat mai multe servicii, dar si sa fie aproape de cat mai multe obiective turistice asa ca am cautat indelung. Intr-un final am ales Aqua Villa. Parea a fi ce cautam si nu ne-am inselat. Am rezervat doua camere, una pentru mine si sotul meu si cealalta pentru copii, ambele cu terasa.

A doua zi am plecat din Pitesti spre Tulcea, iar de acolo am fost luati cu salupa de un domn foarte amabil de la Aqua Villa. Drumul nu a durat mult, dar a fost o incantare pentru copii, aflati pentru prima data intr-o salupa.
Ajunsi acolo am ramas impresionati de pensiune si de imprejurimi.  Surprised Aratau mai bine decat in poze. Camerele erau mari, aveau minibar si televizor, baie proprie si, spre deliciul fiicei mele, WI-FI, ca doar trebuie sa pastram legatura cu prietenii de pe facebook. Eu nu am avut nevoie de el, in schimb m-am folosit putin de aerul conditionat deoarece seara este racoare.

In continuare vremea a fost frumoasa si am putut sa ne plimbam in fiecare zi cu barca prin Delta Dunarii, pe bratul Sulina. O minunatie! Domnul cu barca ne-a spus ca putem si sa pescuim. Nu este activitatea mea preferata, insa baietii au fost incantati. Noi, fetele, am ramas la pensiune cat timp ei au pescuit, insa nu am stat degeaba.  Am avut ocazia sa fiu batuta mar la tenis de masa si la dartz de catre fiica mea, dar imi iau revansa la anul. Sau poate chiar vara asta, nu ne-am planuit inca vacanta. Cert este ca ne vom reintoarce pentru ca ne-am simtit extraordinar,  nota maxima pentru gazde.  Very Happy 

Recomand cu caldura aceasta pensiune oricui iubeste linistea, natura dar si distractia in aer liber.
Sus In jos
Ionut.j

Data de inscriere : 06/03/2015

Vacanta mea in Delta Dunarii Empty
MesajSubiect: Re: Vacanta mea in Delta Dunarii   Vacanta mea in Delta Dunarii Icon_minitimeVin 06 Mar 2015, 08:51

mda interesant
Sus In jos

Vacanta mea in Delta Dunarii
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» DELTA DUNARII
» Clisura Dunarii
» Cazare Clisura Dunarii
» Dorinte de Vacanta
» Vacanta in Thassos