|
| Muntele de Sare, Platoul si Lacul Meledic, BZ | |
| | Autor | Mesaj |
---|
criss0571
Mesaje : 236 Data de inscriere : 13/03/2013 Varsta : 53 Localizare : Buzau
| Subiect: Muntele de Sare, Platoul si Lacul Meledic, BZ Lun 18 Mar 2013, 18:13 | |
| | |
| | | criss0571
| Subiect: Re: Muntele de Sare, Platoul si Lacul Meledic, BZ Mar 19 Mar 2013, 21:51 | |
| | |
| | | pseudokryticon ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 4172 Data de inscriere : 24/05/2011 Varsta : 60 Localizare : Pascani / Harlau - Iasi
| Subiect: Re: Muntele de Sare, Platoul si Lacul Meledic, BZ Mier 20 Mar 2013, 08:04 | |
| Mi-ai starnit curiozitatea cu Meledicul si cu Muntele de Sare. Vreau informatii suplimentare despre aceasta locatie: cand cer informatii despre ceva in forumul turistic ma astept la informatii pe care nu le gasesc in alte locuri: modalitati recomandate de tine pentru deplasare, distante, starea drumurilor, posibilitati verificate de innoptare in zona, eventual preturi, etc. (chiar bancuri sau glume , snoave, legende din zona). Asta in masura in care detii aceste informatii, daca nu ne vom multumi cu Google, mama lui.....
(Cu timpul vei invata ca, pentru o prezentare frumoasa, este necesar sa bagi cate un blanc intre imagini. Am facut eu aceasta pentru tine in acest frumos topic despre Meledic. Vad ca te-ai prins cum e cu Photobucket). Bafta! | |
| | | criss0571
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Muntele de Sare, Platoul si Lacul Meledic, BZ | |
| |
| | | | Muntele de Sare, Platoul si Lacul Meledic, BZ | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |