|
| Baile Herculane (MH) sau Caciulata, Calimanesti (VL) | |
| | Autor | Mesaj |
---|
madatzuhk
| Subiect: Baile Herculane (MH) sau Caciulata, Calimanesti (VL) Dum 04 Noi 2012, 08:40 | |
| Salutare, as dori sa fac o plimbare de weekend si nu stiu ce sa aleg intre statiunea Baile Herculane si zona Caciulata, Calimanesti si tot ce tine de Valcea. As dori sa stiu care are mai multe obiective turistice de vizitat si cazare accesibila. | |
| | | pseudokryticon ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 4172 Data de inscriere : 24/05/2011 Varsta : 60 Localizare : Pascani / Harlau - Iasi
| Subiect: Re: Baile Herculane (MH) sau Caciulata, Calimanesti (VL) Lun 05 Noi 2012, 06:06 | |
| Buna! Depinde ce intelegi prin obiective turistice si ce te intereseaza. Oricum, de departe zona Calimanesti-Olanesti-Caciulata bate zona Herculane. Inclusiv la cazare. In zona Valcea ai la dispozitie istorie (Cozia, etc.), munte si pesteri (Muierilor, Polovragi), apa (Oltul, Oltetul, Olanestiul) si recreere (statiunile balneo). Spor la relaxare! | |
| | | discoid21 ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 537 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 40 Localizare : Reg. Ormansag, UNGARIA
| Subiect: Re: Baile Herculane (MH) sau Caciulata, Calimanesti (VL) Lun 05 Noi 2012, 14:23 | |
| Cred si eu ca statiunile Calimanesti-Olanesti-Caciulata bat Baile Herculane. Dar totusi se poate vizita si Baile Herculane. Ce poti vedea si face in Baile Herculane? - centrul vechi, cu cladiri datand din vremea Imperiului Austro-Ungar. Acolo poti vedea printre altele Hotel Decebal, care a fost la origine o resedinta a imparatesei Maria Tereza. Pacat ca acum e in paragina si sta sa se darame - Muntii din imprejurimi. Sunt munti de jur imprejur. Daca statiunea in general e in paragina si nu-ti inspira prea mult optimism, macar ai munti pe care sa ii explorezi. - Grota haiducului. Undeva pe la marginea statiunii, mergand tot inainte de-a lungul soselei principale, vei da de Grota haiducului. E ca o foarte mica pestera, o mica grota. - Izvoare cu diferite tipuri de apa si bai termale. In Herculane poti descoperi o varietate de tipuri de ape minerale. De la ape benefice pentru stomac, la ape benefice pentru ochi, ape termale, ape minerale, etc. Poate intr-un viitor nu prea indepartat se va renova statiunea si atunci vor fi si mai multe de vazut. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Baile Herculane (MH) sau Caciulata, Calimanesti (VL) | |
| |
| | | | Baile Herculane (MH) sau Caciulata, Calimanesti (VL) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |