|
| Cazare Bacau - Pensiunea AntikHaus | |
| | Autor | Mesaj |
---|
antikhaus
Mesaje : 2 Data de inscriere : 16/08/2012 Localizare : Bacau
| Subiect: Cazare Bacau - Pensiunea AntikHaus Joi 16 Aug 2012, 22:06 | |
| Va invitam la Pensiunea AntikHaus care se afla la 4km distanta de Bacau Aici va puteti detasa de agitatia orasului. Ne implicam cu toata seriozitatea pentru ca asteptarile dumneavoastra sa fie satisfacute. Detinem 7 camere duble, fiecare diferita prin eleganta si stil. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor, minibar, uscător de păr şi dispun de baie în cameră. Deasemeni puteti opta pentru micul dejun inclus. Servirea se poate face în restaurantul AntikHaus. Tarifele noastre sunt negociabile, incepand de la 120 lei. Pentru cazari de peste 7 zile se acorda discount. Va asteptam! Pentru detalii vizitati site-ul nostru la http://www.antikhaus.roAdresa: Str. Viilor, nr. 503, Hemeius, Bacău Telefon: 0234 217 514; 0745 310 544
Ultima editare efectuata de catre antikhaus in Lun 27 Aug 2012, 22:47, editata de 2 ori | |
| | | Administrator ADMINISTRATOR FORUM
| Subiect: Re: Cazare Bacau - Pensiunea AntikHaus Vin 17 Aug 2012, 09:41 | |
| Uite asa imi doresc sa isi faca reclama toti care vor acest lucru la noi pe forum! La obiect! S-a deschis topic nou ca sa poata fi gasit mai repede mesajul, s-a scris in mesaj foarte clar despre ce este vorba, s-a specificat si pretul, s-a postat si adresa cu tot cu nr. de telefon, precum si adresa site-ului, si nu in ultimul rand, fotografii din pensiune. Si spun acest lucru pentru ca unele firme turistice care doresc sa isi faca reclama isi fac cont, posteaza 10 mesaje identice aiurea prin forum, sau isi pun mesajul la un topic deja creat incat ne dau noua de lucru sa ii aranajam mesajul la topic nou. Dar ce este mai rau, unii cand scriu mesajul nu intelege nimeni nimic, se feresc sa scrie pretul, nu pun nici macar o poza, iar altii incearca sa isi faca reclama mascata(de ce oare cand se poate face gratis aici pe acest forum!!!) in care scriu cu totul altceva! De ex. pun un mesaj in care scriu ,,Intrati pe site-ul x sa gasiti poze interesante cu y'' iar cand colo este vorba de cu totul altceva! Uite deci un mesaj scris corect! Felicitari AntikHaus si sper sa fie citit de cati mai multi vizitatori acest topic!!! Dau si un singur exemplu in care cineva doreste sa isi faca reclama dar este scris in asa fel ca nimeni nu intelege nimic ! https://calatorii.all-up.com/t1105-cazare-gratuita-la-1400-de-hoteluri-3-4-5-stele | |
| | | antikhaus
Mesaje : 2 Data de inscriere : 16/08/2012 Localizare : Bacau
| Subiect: Multumim Lun 27 Aug 2012, 22:47 | |
| Suntem recunoscatori pentru aprecierea dumneavoastra. Totusi am o mica intrebare. Cu toate ca m-am uitat la regulile forumului nu am vazut ceva referitor la politica de link-uri. Mai cercetez.
Am vazut ca dvs. aveti dreptul de a pune link-uri active si pentru cei neinregistrati. Se poate un pic de ajutor?
O zi placuta!
| |
| | | Administrator ADMINISTRATOR FORUM
| Subiect: Re: Cazare Bacau - Pensiunea AntikHaus Mier 29 Aug 2012, 12:06 | |
| La dumneavoastra functioneaza link-ul din primul mesaj.
A fost o perioada pe acest forum in care membri noi inregistrati nu puteau posta link-uri externe timp de 7 zile de la inregistrare. Dar nu din cauza ca blocasem eu aceasta optiune, ci pe motiv ca forumul din structura sa avea blocata aceasta optiune fara ca eu sa stiu, si a trecut timp pana sa o deblochez.
Din cate stiu, aceasta optiune este activa. Dupa postarea acestui mesaj am sa mai arunc o privire in panoul de administrare. Daca mai intampinati vreo problema, sau nu acesta era raspunsul dorit, nu ezitati sa ma contactati!
Multa sanatate! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cazare Bacau - Pensiunea AntikHaus | |
| |
| | | | Cazare Bacau - Pensiunea AntikHaus | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |