Salut Colegi.Am fost intr-o calatorie prin Aprilie 2011 la Drobeta Turnu Severin in interes de turism sa zic asa si am fost cu trenul.Am plecat din Timisoara.Si am ajuns in D.T.Severin,la iesire din gara spre oras am intrat intr-un parc.Nu stiu numele parcului este intre Bulevardul Dunarea si Bulevardul Carol.Pe Google Maps se vede verdeata de la parc imediat aproape de gara.Am facut cateva poze.
Vedere spre Bulevardul Carol.
Cobor spre Bulevardul Dunarea ca sa merg la Dunare.
Aici unde ma duc?
Da acum stiu asta dupa ce am mers prin parc sa vad care cum ce unde duc.Prima la stinga se intra in Bulevardul Carol,a doua din stinga spre Hotel Continental,Monumentul Eroilor primului razboi Mondial,a treia din stanga unde se vede 2 persoane una in albastru si alb drumul merge spre Parcul Dragalina si drumul prima la dreapta duce spre Dunare.
Locuri de stat in parc din piatra.Sunt destule in acel parc toate sunt protejate sa zic asa de un gard de verdeata intre ele.
Na ce naiba am cumva o iluzie? :a16:
Aici ceva identic ca mai sus.Acel parculet are 2 randuri de trotuare.Una mai sus si una mai jos cam la 30-40 de metri una de alta dar nu se vede de paduricea deasa.Acest drum vine de la gara si merge asa.Primul la stanga spre Hotel Continental,drumul din mijloc spre Parcul Dragalina si drumul din dreapta spre Dunare.Eu o iau spre Dunare si ajung la un ''Castel'' sa zic asa de unde se putea lua apa de baut.Si aici la fel o bifurcatie.Am aflat mai tirziu care erau.
Am luat-o in dreapta si am ajuns la Dunare dupa vreo 200 de metri.Adica eu am plecat cam in spatele meu dupa cum arata poza unde se vede putin de banca pe acel drum si am trecut linia ferata si gata la dunare.Nu am fost niciodata prin D.T.Severin acum era prima oara.Am avut cu mine cateva poze cu harta pozata cu aparatul foto