|
| FORUMUL TURISTIC - 2 ANI DE LA INFIINTARE! | |
|
+3pseudokryticon danucky Administrator 7 participanți | Autor | Mesaj |
---|
Administrator ADMINISTRATOR FORUM
| | | | danucky
Mesaje : 448 Data de inscriere : 06/07/2011 Varsta : 46 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: FORUMUL TURISTIC - 2 ANI DE LA INFIINTARE! Joi 24 Noi 2011, 10:00 | |
| la multi ani si la mai mare! am aflat foarte multe lucruri noi si am vazut o multime de poze superbe, multumiri tuturor pentru efortul depus si as vrea sa evidentiez doi utilizatori foarte activi si mereu cu subiecte interesante, Calatorul mioritic si pseudokryticon. | |
| | | pseudokryticon ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 4172 Data de inscriere : 24/05/2011 Varsta : 60 Localizare : Pascani / Harlau - Iasi
| Subiect: Re: FORUMUL TURISTIC - 2 ANI DE LA INFIINTARE! Joi 24 Noi 2011, 12:04 | |
| Toate cele bune, in primul rand! Apoi, ca sa nu-mi dezamagesc fanii, trebuie sa fac o sugestie: mutati acest topic sus, cat mai sus, la Reguli , langa Stiri, acolo este locul lui. Si tot pentru fani, va promit ca voi scrie mai putin, voi aduce fotografii inedite, voi continua cele cateva topicuri in care am investit munca si ore (concursul, mituri turistice, IASI, manastiri din Moldova, etc.). Si inca ceva: dati naibii drumul la concursul ala lunar de poze, promit sa nu ma mai bag, nici concurent nici votant, dar sa mai vedem si noi poze inedite! Si in ultimul rand, chiar daca voi scrie mai putin, trebuie sa stiti ca voi fi cu ochii pe tot ce scriu ceilalti, indiferent daca folosesc sau nu corect prepozitia langa cuvantul "care" (la Bucuresti am vazut ca aceasta problema s-a rezolvat: "pe" a disparut chiar si la comentatorii TV, ce sa mai spunem de forumisti...). Prietenii stiu de ce! | |
| | | Lancer MODERATOR FORUM
Mesaje : 7496 Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 57 Localizare : BUCURESTI
| Subiect: Re: FORUMUL TURISTIC - 2 ANI DE LA INFIINTARE! Joi 24 Noi 2011, 13:10 | |
| LA MULTI ANI, forumului si sper sa putem adresa aceasta urare inca muti ani de acum incolo | |
| | | pseudokryticon ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 4172 Data de inscriere : 24/05/2011 Varsta : 60 Localizare : Pascani / Harlau - Iasi
| Subiect: Re: FORUMUL TURISTIC - 2 ANI DE LA INFIINTARE! Joi 24 Noi 2011, 13:16 | |
| Cum ar veni, la 2 ani nu se mai taie motul, nu? | |
| | | kata0587 ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 728 Data de inscriere : 03/02/2010 Varsta : 37 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: FORUMUL TURISTIC - 2 ANI DE LA INFIINTARE! Vin 25 Noi 2011, 14:43 | |
| multi ani de turism romanesc in continuare! la cat mai multe informatii si poze inedite despre aceasta romanie superba! la multi ani tuturor celor inscrisi pe acest forum! | |
| | | MARIA MOISI
Mesaje : 44 Data de inscriere : 03/08/2010 Localizare : Intorsura Buzaului
| Subiect: Re: FORUMUL TURISTIC - 2 ANI DE LA INFIINTARE! Vin 25 Noi 2011, 19:42 | |
| Mie imi place mult acest forum, este singurul pe care sunt inscrisa. Desi recunosc ca si aici, mai mult cu cititul, mai mult cu postatul! La multi ani forumului si membrilor acestuia! Sunt mandra ca ma numar si eu printre acestia!!! :amana: | |
| | | MARIAN MODERATOR FORUM
Mesaje : 117 Data de inscriere : 13/12/2009 Varsta : 36 Localizare : Orasul Bucuresti
| Subiect: Re: FORUMUL TURISTIC - 2 ANI DE LA INFIINTARE! Sam 03 Dec 2011, 18:16 | |
| Sunt incantat de acest forum, dar mai ales sunt ,,mandru'' pentru ca sunt printre putinii membri inscrisi in anul 2009!! Pentru mine este o relaxare cand rasfoiesc paginile acestui forum!! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: FORUMUL TURISTIC - 2 ANI DE LA INFIINTARE! | |
| |
| | | | FORUMUL TURISTIC - 2 ANI DE LA INFIINTARE! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |