Forumul turistic din Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forumul turistic din Romania

Un forum despre turism si calatorii

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Administrator
ADMINISTRATOR FORUM
Administrator

Data de inscriere : 17/06/2010

TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX Empty
MesajSubiect: TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX   TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX Icon_minitimeJoi 03 Noi 2011, 17:23

Incepand cu data de 17 martie 2011, s-a lansat prima televiziune romaneasca de turism, TRAVEL MIX. Se poate urmari si pe internet, la adresa: http://www.travelmix.ro/live/

TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX Travelmixsigla http://www.travelmix.ro/live/
Sus In jos
Administrator
ADMINISTRATOR FORUM
Administrator

Data de inscriere : 17/06/2010

MesajSubiect: Re: TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX   TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX Icon_minitimeJoi 03 Noi 2011, 17:29

Televiziunea Travel Mix a fost lansata joi 17 martie 2011 la Palatul Parlamentului.
Dupa ce Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aprobat licenta de satelit pentru un nou canal de turism, Travel Mix va face un pas important si a fost lansata joi, 17 martie 2011, ora 13.45, la Centrul de Presa din cadrul Targului International de Turism Holiday Market, targ organizat de ANAT in perioada 17-20 martie 2011 si avand ca parteneri Primaria Generala Bucuresti si A.N.P.C.P.P.S.R. (Asociatia Nationala a Protectiei Consumatorului si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania ).

Va asteptam sa ne fiti alaturi la acest inceput de drum, sa descoperiti frumusetea naturii, secretele turismului romanesc, o multime de destinatii de calatorie, early booking pentru destinatiile externe, evenimente, precum si o multime de alte produse turistice.

Travel Mix este un nou format de televiziune in peisajul media, canalul se adreseaza unui public larg intersat de un continut de relaxare, reprezentand mai mult decat o sursa de inspiratie pentru alegerea unei destinatii de vacanta. Este o televiziune adresata tuturor telespectatorilor care iubesc natura si calatoriile, dar si celor care activeaza in industria de turism din Romania. Mix-ul de programe propus de Travel Mix este profilat pe specificul jurnalismului de calatorie, cu un bogat continut de filme documentare din lume, dar si destinatii romanesti.

sursa comentariului: http://zdaf.ro/prima-televiziune-romaneasca-de-turism.html
Sus In jos
pseudokryticon
ADMINISTRATOR FORUM
pseudokryticon

Data de inscriere : 24/05/2011
Varsta : 60
Localizare : Pascani / Harlau - Iasi

MesajSubiect: Re: TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX   TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX Icon_minitimeLun 07 Noi 2011, 08:52

Mi-am impus sa urmaresc acest post macar 15 minute dar nu am reusit!
In cele 9 minute cat am suportat sa privesc Travel Mix nu am vazut nimic care sa-mi atraga atentia. Pana si reclamele erau plate, fara suflu. Pun asta pe seama faptului ca canalul este nou si inca nu s-a rodat. Voi mai urmari emisiunile lui, in comparatie cu Discovery Travel care este alaturi pe telecomanda.
Sus In jos
http://pseudokryticon.blogspot.com
COLOR

COLOR

Data de inscriere : 15/06/2010
Varsta : 32
Localizare : BUCURESTI

MesajSubiect: Re: TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX   TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX Icon_minitimeLun 07 Noi 2011, 10:47

Eu am urmarit cu interes unele emisiuni. Chiar mi-au captat atentia. Un reportaj turistic cu plaja bulgareasca si alt reportaj cu obiectivele turistice din Sinaia. Am urmarit si grupajul de stiri, destul de interesant.
Sus In jos
pseudokryticon
ADMINISTRATOR FORUM
pseudokryticon

Data de inscriere : 24/05/2011
Varsta : 60
Localizare : Pascani / Harlau - Iasi

MesajSubiect: Re: TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX   TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX Icon_minitimeLun 07 Noi 2011, 11:20

COLOR a scris:
Eu am urmarit cu interes unele emisiuni. Chiar mi-au captat atentia. Un reportaj turistic cu plaja bulgareasca si alt reportaj cu obiectivele turistice din Sinaia. Am urmarit si grupajul de stiri, destul de interesant.
Promit sa ma intorc zilnic minim 15 minute pe canal. Vreau sa le dau o sansa pentru ca imi doresc din tot sufletul ca turismul romanesc sa ajunga acolo unde ii este locul si orice ajutor de oriunde este binevenit...
Sus In jos
http://pseudokryticon.blogspot.com
MARIAN
MODERATOR FORUM
MARIAN

Data de inscriere : 13/12/2009
Varsta : 36
Localizare : Orasul Bucuresti

MesajSubiect: Re: TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX   TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX Icon_minitimeLun 06 Feb 2012, 20:01

Ca o parere personala, televiziunea este deosebita! Stiri, documentare , expeditii turistice, atat din tara dar mai ales din strainatate!! Ne putem alege cu usurinta destinatiile care ne atrag!
Sus In jos
COLOR

COLOR

MesajSubiect: Re: TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX   TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX Icon_minitimeLun 06 Feb 2012, 20:10

Si eu urmaresc cu interes unele reportaje turistice ale televiziunii Travel mix asa cum am specificat intr-un mesaj anterior . Dar din pacate doar pe internet pentru ca in reteaua mea de cablu RCS&RDS nu este inclusa si aceasta televiziune!!
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL
ADMINISTRATOR FORUM
COSTACHE MIHAIL

Data de inscriere : 27/11/2009
Varsta : 52

MesajSubiect: Re: TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX   TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX Icon_minitimeJoi 15 Mar 2012, 20:02

Televiziunea Travel Mix a aniversat astazi in cadrul Targului de Turism al Romaniei 1 an de la aparitie. La ora 13:30 a avut loc cu acest prilej o conferinta in sala Centrului de presa. Am fost si eu prezent la aceasta sarbatorire impreuna cu MARIAN colegul nostru de forum. In cadrul conferintei s-au prezentat pe rand productiile proprii, emisiunile care sunt difuzate precum si infiintarea altor noi emisiuni. In acest an, televiziunea a castigat foarte multi telespectatori fiind si singura televiziune nationala de turism din tara. Marea problema sunt operatorii de cablu care nu toti au dorit sa preia acest post de televiziune pentru a ajunge in casele tuturor romanilor.

Televiziunea Travel Mix poate fi recepționată de abonații UPC Digital Național - canalul 309, abonații NextGen Digital Național, Ines IPTV, AdNet Telecom, pe internet, la adresa www.travelmix.ro și, pentru o perioada de 3 luni, și pe DD TV, de luni-vineri, între orele 22:00 – 24:00, și sâmbata-duminica, între orele 09:00 – 12:00.

Televiziunea Națională de Turism Travel Mix s-a lansat anul trecut, în luna martie, în cadrul Târgului de Turism organizat de ANAT la Palatul Parlamentului, iar obiectivul Travel Mix este acela de a promova turismul cât mai bine, în toate formele lui: călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism si de a oferi posibilitatea tuturor să descopere noi destinații turistice. sursa: http://www.travelmix.ro/travel-mix-%E2%80%93-1-an-in-turismul-romanesc/
Sus In jos
MARIAN
MODERATOR FORUM
MARIAN

Data de inscriere : 13/12/2009
Varsta : 36
Localizare : Orasul Bucuresti

MesajSubiect: Re: TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX   TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX Icon_minitimeSam 17 Mar 2012, 15:18

Fotografii de la aceasta conferinta:

TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX P1010018-2

TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX P1010020-3
Sus In jos
COLOR

COLOR

MesajSubiect: Re: TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX   TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX Icon_minitimeSam 17 Mar 2012, 16:45

Cei care viziteaza targul primesc de la standul televiziunii Travel Mix si un tichet care trebuie completat apoi introdus in urna pentru castigarea unei
croaziere de vis si multe alte premii! http://www.travelmix.ro/tombola-travel-mix/
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX   TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX Icon_minitime

Sus In jos

TELEVIZIUNEA DE TURISM TRAVEL MIX
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» TRAVEL CORFU
» TRAVEL SPLENDID
» Romania 360⁰ : Travel&Tourism - Tu ce parere ai de serv
» Turism cu bicicleta
» Agentie de turism Bucuresti

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum