| SATE SI COMUNE MARAMURESENE | |
|
+2Calator mioritic Administrator 6 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Administrator ADMINISTRATOR FORUM
| Subiect: SATE SI COMUNE MARAMURESENE Lun 21 Feb 2011, 09:21 | |
| Sate si comune din Maramures | |
|
| |
Calator mioritic ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 3231 Data de inscriere : 14/10/2010 Varsta : 68 Localizare : Pascani/Iasi
| Subiect: Sate si comune maramuresene Lun 04 Iul 2011, 07:25 | |
| Arhitectura si port popular in localitatea Hoteni:
Ultima editare efectuata de catre Calator mioritic in Mar 30 Oct 2012, 11:23, editata de 1 ori | |
|
| |
gogolino
Mesaje : 16 Data de inscriere : 07/04/2012 Varsta : 47 Localizare : bucuresti
| Subiect: IZA SIGHETUL-MARMATIEI Sam 07 Apr 2012, 10:55 | |
| PESTE POD - Atașamente
- P1060787.jpg
- PESTE POD
- Nu aveti permisiunea sa descarcati atasamente aici.
- (115 KB) Descarcat de 2 ori
| |
|
| |
oly_turda6
Mesaje : 3 Data de inscriere : 07/04/2012 Varsta : 43 Localizare : Sighet
| Subiect: IMAGINEA ASTA ESTE DE PE O VEDERE Sam 07 Apr 2012, 15:09 | |
| ACEASTA IMAGINE PE CARE O PREZENTATI SE REGASESTE INTR-O VEDERE CU PEISAJE DIN MARAMURES | |
|
| |
oly_turda6
Mesaje : 3 Data de inscriere : 07/04/2012 Varsta : 43 Localizare : Sighet
| Subiect: Re: SATE SI COMUNE MARAMURESENE Sam 07 Apr 2012, 15:12 | |
| PACAT CA NU SE POATE VEDEA POARTA INTREAGA,SA POATA VEDEA LUMEA CAT ESTE DE FRUMOASA | |
|
| |
pseudokryticon ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 4172 Data de inscriere : 24/05/2011 Varsta : 60 Localizare : Pascani / Harlau - Iasi
| Subiect: Re: SATE SI COMUNE MARAMURESENE Sam 07 Apr 2012, 17:26 | |
| - oly_turda6 a scris:
- PACAT CA NU SE POATE VEDEA POARTA INTREAGA,SA POATA VEDEA LUMEA CAT ESTE DE FRUMOASA
Pai baga-te, tot e Pastele acum! Vrem poze frumoase din Maramures, ce mai astepti? | |
|
| |
discoid21 ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 537 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 40 Localizare : Reg. Ormansag, UNGARIA
| Subiect: Re: SATE SI COMUNE MARAMURESENE Mar 30 Oct 2012, 10:27 | |
| Zilele trecute am calatorit in satul Copalnic Deal, jud. Maramures. Am fost cu scopul de a vizita proiectul "Terrana EcoVillage", despre care puteti citi aici. Odata ce ai ajuns acolo, te va intampina o asemenea priveliste: De fapt e vorba doar de o gospodarie autosuficienta si deconectata de la sistem. Un eco-village, sau mai pe romaneste eco-sat este atunci cand exista mai multe asemenea gospodarii care exista legaturi. Termenul de "gospodarie autosuficienta" nu este unul corect in totalitate. Pentru ca nu iti poti produce tot ce ai nevoie doar din propria ograda. Poate nici chiar la nivel de eco-village nu se pot obtine chiar toate bunurile de care au nevoie locuitorii. Insa era o gospodarie in care se poate trai deconectat de la sistem; acolo nu mori de foame, indiferent cat ar fi criza de profunda. Alte poze: Norii albi de ceata se ridica usor pe dealurile din Copalnic Deal: | |
|
| |
Calator mioritic ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 3231 Data de inscriere : 14/10/2010 Varsta : 68 Localizare : Pascani/Iasi
| Subiect: Re: SATE SI COMUNE MARAMURESENE Mar 30 Oct 2012, 11:33 | |
| Foarte frumoase peisajele de toamna. | |
|
| |
Mesaje : 537 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 40 Localizare : Reg. Ormansag, UNGARIA
| Subiect: Re: SATE SI COMUNE MARAMURESENE Mar 30 Oct 2012, 12:43 | |
| Da, a fost un loc bun pentru a admira tabloul de toamna. | |
|
| |
pseudokryticon ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 4172 Data de inscriere : 24/05/2011 Varsta : 60 Localizare : Pascani / Harlau - Iasi
| Subiect: Re: SATE SI COMUNE MARAMURESENE Mar 30 Oct 2012, 15:20 | |
| Discoide am privit cu foarte mare atentie superbele imagini propuse dar nu am vazut satul. Este cumva un sat camuflat? | |
|
| |
| Subiect: Re: SATE SI COMUNE MARAMURESENE Mier 31 Oct 2012, 09:13 | |
| Pseudokrytykoane, nu prea ai ce vedea de sat. O casa este aici, alta pe dealul celalalt, nu exista o organizare cat de cat a caselor. Nici macar drumuri nu exista. Exista ceva drum pana la intrare in Copalnic Deal, insa si acela e de pamant, greu practicabil. Ai nevoie de o masina de teren ca sa ajungi acolo. Daca te uiti bine in pozele urmatoare, vei vedea cateva case dispersate: Da, cam asta e. Pozele cu casa in care am stat si gospodaria nu le pot publica, pentru ca... e usor de inteles, nu public poze din ograda altuia. Casa nu avea curent electric, deci am stat 2 zile fara curent si alte beneficii pe care le credem indispensabile. Si a fost al naibii de bine fara ele! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SATE SI COMUNE MARAMURESENE | |
| |
|
| |
| SATE SI COMUNE MARAMURESENE | |
|