discoid21 ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 537 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 40 Localizare : Reg. Ormansag, UNGARIA
| Subiect: BEIUS (BH) Sam 25 Sept 2010, 15:59 | |
| Beiuş este un oraş mai mic, situat intr-o depresiune, la Vest avand muntii Codru Moma, iar la Est, Muntii Bihorului. Se află în sud-estul judeţului Bihor. Chiar daca nu ofera tot ce ofera marile orase din România, este totuşi un oraş liniştit şi cu clădiri vechi, în stil austro-ungar. Ca în toate oraşele româneşti, şi în Beiuş arhitectura comunistă (blocurile cutii de chibrit şi altele) au stricat farmecul dat de clădirile vechi, cu stil. Azi am fost prin Beiuş doar într-o trecere scurtă. Vă prezint poze dintr-un parc în care am fost, adică singurul loc în care ne-am oprit ca să admirăm peisajul: Data viitoare voi fotografia mai mult! | |
|
discoid21 ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 537 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 40 Localizare : Reg. Ormansag, UNGARIA
| Subiect: Re: BEIUS (BH) Sam 23 Oct 2010, 14:27 | |
| Alte poze din Beiuş: Crişul Negru văzut de pe pod: Imi place Beiuşul pentru că e un oraş liniştit, iar oamenii sunt relaxaţi, nu se simte agitaţia specifică oraşelor mai mari. Partea mai puţin bună o reprezintă starea majorităţii clădirilor, acestea ar trebui renovate. | |
|