Cateva poze de la mine de la tara :
O imagine din drum, nici drum nu mai este pentru ca prea mai trec masini. Foarte rar trece cate o caruta sau car tras de boi si la 4-5 zile vad un tractor sau un autoturism. Se vede si casa de la tara in dreapta.
image upload freeCasa vazuta din cimitir, se observa in centrul pozei in plan departat
image hosting 5mbCasa vazuta din drum de langa cimitir. In partea dreapta se vad niste cruci, asa se obisnuieste sa se puna o cruce si la poarta cimitirului pentru fiecare persoana care pleaca dintre noi
imagO poza facuta de pe deal unui alt deal. Chiar daca se vede aproape, pana sa ajung pe el am coborat prin padure intr-o vale adanca si abrupta, prin locuri salbatice, si abia am urcat pe celalalt deal, rupt de oboseala.
image uploadFarmecul toamnei pozat la buza unui deal care incepe in partea dreapta a pozei, dealul are cam 380 m inaltime
imgurlSus pe deal
upload gifsPrin padure dar sus pe deal. Pentru ca prin padurea din vale nici cand este soare nu patrunde lumina iar peisajul pare infiorator
upload photoAcum pozez dealul de pe care am facut poza si am postat-o cu 4 poze mai sus.
Sau mai bine zis ma aflu pe dealul care l-am pozat si se vede cu 4 poze mai sus
windows 7 screen shotStejari inalti cu frunze inca verzi in plina toamna
upload a gifIn varf de deal incepe o padure prin care trebuie sa trec si eu
image hosting no registerDrum prin padure pe varful dealului
upload a gifAici incepe o padure lunga rau care coboara cu dealul si tine pana in varful dealului celalalt care se vede in stanga.
Eu raman hipnotizat de culorile frunzelor care incep sa se ingalbeneasca
adult image hostimage url uploadIn dreapta se observa si cainele care ma insoteste ori de cate ori ma plimb prin aceste locuri salbatice. Imi este frica de mistreti, iar cu cainele am alt curaj
print screenDe pe deal, pozez un alt deal foarte impadurit
image hostingCainele cu care eram auzise un zgomot
img hostPrin padure, incepuse a se insera, deja putin imi era frica
free photo hostingDealul incepe sa se micsoreze, in departare se vede un alt deal
jpg imagesLocului acestuia ii zice Piscul Rupturii
image uploaderS-a inserat, iar eu merg prin padure si cu ajutorul blitzului pozez frunzele copacilor
free upload picturesimagfree uploaderSi ajung exact pe inserat la cimitir, in stanga se afla inmormantata bunica mea, iar in partea stanga unchiul meu
windows 7 screen shotM-a prins noaptea, iar dupa ce aprind cateva candele sunt nevoit sa ma intorc inapoi
image hostingChiar daca sunt desprins de lume, de zgomot, de agitatie, imi place linistea si salbaticia, aerul curat, padurea si peisajul care te impinge la meditatie.