Mesaje : 537 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 40 Localizare : Reg. Ormansag, UNGARIA
Subiect: Hoteluri [din alte tari] Sam 12 Iun 2010, 16:42
Salutare!
Tocmai m-am întors dintr-o delegaţie unde am avut ocazia să "încerc" diverse hoteluri. Le postez aici, că rubrica de hoteluri se referă doar la cele din România.
Aşadar să începem cu hotelurile din Polonia la care am stat
Hotel Kongresowy*** Kielce:
Camera:
Camera avea minibar, dar gol. Avea in schimb 2 sticle de apa plata, gratis.
Şi baia din cameră:
Restaurantul hotelului:
-------------------
Hotel Mercure PATRIA***, Częstochowa.
Camera avea minibar plin, pliculete de ceai si cafea, chiar si un fierbator electric. Mai era dotata si cu aparat de aer conditionat -------------------------
Hotel Chopin***, Kraków(Cracovia)
Baia:
Camera nu avea minibar, dar avea DVD player, TV LCD, aer conditionat.
discoid21 ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 537 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 40 Localizare : Reg. Ormansag, UNGARIA
Subiect: Re: Hoteluri [din alte tari] Dum 13 Iun 2010, 10:52
Hotel Dukla***, Prešov - Slovacia
Camera are in dotare minibar si nu are aer conditionat.
--------------------- Celor carora le face cu ochiul hotelurile pe care le-am prezentat mai sus, ii avertizez ca o camera single costa intre 250 si 300 lei /noapte. Aici e bine sa te cazezi cand esti pa banii altora (de ex. delegatii, etc)
Subiect: Re: Hoteluri [din alte tari] Sam 26 Iun 2010, 05:00
Salutare tuturor
In momentul in care scriu acum, ma aflu in Katowice, Polonia, la hotelul : ANGELO **** Hotel Katowice
Din pacate am uitat sa iau cu mine aparatul foto, dar am gasit pe aici pliante cu poze din camere si de prin hotel; le voi scana pentru voi cand ma intorc acasa. Pana atunci, va invit sa vedeti pagina de internet a hotelului: http://www.vi-hotels.com/en/vi-hotels/hotels-in-poland/angelo-katowice/
Hotelul este extraordinar, camerele sunt spatioase (chiar si cele single), iar printre altele, avem si calculatoare conectate la internet in hotel; datorita acestui lucru pot scrie de aici. Revin curand cu poze - scanate din pliante.
Am ajuns acasa,... ei bine, nu azi. Am scanat pliantele cu hotelul in care am fost. Iata pozele:
Hotel Angelo **** Katowice
Sala de conferinte:
Aspecte din camera:
Camera nu are laptop in dotare, dar are in schimb fierbator electric si o cutie de ceaiuri si cafele. In camera se mai gaseste si televizor LCD.
Restaurantul ofera o varietate mare de meniuri, astfel ca la micul dejun mi-a fost foarte greu sa ma decid ce sa mananc. Cel mai bine: din toate cate putin. Totodata micul dejun este inclus in pretul camerei, care depaseste 200 lei/noapte.
Verdict: un hotel in care ai tot ce iti doresti, numai sa te tina buzunarul. E de preferat sa mergi acolo pe banii altora (ex,. in delegatii platite de firma)
-------- Hotel ORBIS *** Cracovia, Polonia
E greu sa gasesti poze cu Hotelul Orbis; nici chiar pe pliante nu erau prea erau poze. Acest lucru deja spune ceva. Veti vedea mai departe exact ce spune.
La exterior, hotelul arata in cel mai pur stil comunist, singurele elemente noi o constituie sigla luminoasa si niste becuri de la intrare. Poate si usa.
Nici la interior hotelul nu e foarte mult schimbat. Ca norocul, amenajarile interioare au fost creeate cu bun gust inca de la inceput. Asa ca nu pot spune ca arata inestetic, doar invechit.
Sa vedem camerele. Pacat ca am uitat aparatul acasa, ca o poza valoreaza mai mult decat toate descrierile ce le voi da. Dar hai sa trecem la descrierea camerei. Camerele sunt curate. Sunt mici, dar curate. Fata de camerele celorlaltor hoteluri, in Hotel Orbis camerele sunt mici. Sunt tapetate cu un model care nu iese in evidenta, dar nici nu arata urat. Mobilierul este retro, sau poate vintage, dar nu e de prost gust. Ma simteam ca acasa in camera astfel mobilata. Patul insa este mic la camerele single. As putea spune, chiar prea mic. Un punct forte il reprezinta insa dulapul de haine. Este mare si incapator, asa cum erau vechile dulapuri de haine. Ca doar am mentionat ca mobilierul este retro.
Pretul camerei nu include micul dejun, acesta este si cam sarac in oferte...
Pretul camerei este intre 200 si 230 lei/noapte. Cu toate ca e exagerat de scump fata de ce ofera, e plin de turisti in permanenta. Poate deatorita faptului ca e aproape de centru.
Verdict: pretul este mult prea mare in comparatie cu ce poate oferi. Iar poza din linkul de mai sus este ca si cum ai fotografia o fata urata, insa ca sa ii ascunzi uratenia, ii pui mult machiaj si o fotografiezi dintr-un unghi atent studiat si cu lumina care sa cada astfel incat sa ii ascunda inperfectiunile corpului.
Subiect: Re: Hoteluri [din alte tari] Dum 25 Iul 2010, 11:39
La ultima mea vizita in Polonia, am dormit inca odata la Hotel Angelo in Katowice. De data asta mi-am luat aparatul foto si va trimit niste poze mai clare:
Interiorul:
Hotel NEO***, oraş: Tarnowskie Góry, woj. Śląskie (vojevodatul Sileziei)
Hotel Fortuna *** Cracovia
E un hotel într-o clădire veche. După părerea mea e un hotel drăguţ, unde sunt de toate. În afară de aer condiţionat
COSTACHE MIHAIL ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 2281 Data de inscriere : 27/11/2009 Varsta : 52 Localizare : BUCURESTI
Subiect: Re: Hoteluri [din alte tari] Dum 25 Iul 2010, 17:57
Felicitari pentru aceste poze, si mai ales ca ai prilejul sa calatoresti foarte mult!!!
Subiect: Re: Hoteluri [din alte tari] Mier 12 Ian 2011, 10:34
Azi urmeaza sa plec intr-o noua delegatie in Polonia si Germania. Cand ma intorc, voi posta diverse poze din hotelurile unde voi fi cazat. Ramaneti pe faza!
COSTACHE MIHAIL ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 2281 Data de inscriere : 27/11/2009 Varsta : 52 Localizare : BUCURESTI
Subiect: Re: Hoteluri [din alte tari] Mier 12 Ian 2011, 10:58
discoid21 a scris:
Azi urmeaza sa plec intr-o noua delegatie in Polonia si Germania. Cand ma intorc, voi posta diverse poze din hotelurile unde voi fi cazat. Ramaneti pe faza!
Drum bun Manu, si daca poti, adu-mi si mie cateva poze facute de tine cu sulzere cu farurile mari! :zdb69:
Subiect: Re: Hoteluri [din alte tari] Vin 28 Ian 2011, 21:25
De data asta am incercat hoteluri rustice, moteluri si pensiuni. Acestea au fost in orase mai mici, aflate aproape de orasele unde erau targurile ce le-am vizitat.
Motel A & B, Stęszew, voievodatul Marii Polonii (Wielkopolskie), Polonia
Dupa cum vedeti, este e fapt un complex de casute din lemn, care se afla in spatele receptiei. Aici e receptia:Complexul de casute se afla pe malul unui lac. Tot aici mai este si un loc pentru gratare:Lacul cu o ambarcatiune
Subiect: Re: Hoteluri [din alte tari] Sam 12 Mar 2011, 10:20
Hotel Simonshof, Wolfsburg, GERMANIA
Cu ocazia unei delegatii, am inoptat la mai multe pensiuni din Germania. In fiecare zi eram in alt oras, motiv pentru care in fiecare noapte dormeam intr-o alta pensiune.
Incep cu pensiunea Simonshof, Str. Braunschweiger 200, Wolfsburg
Calator mioritic ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 3231 Data de inscriere : 14/10/2010 Varsta : 68 Localizare : Pascani/Iasi
Subiect: Re: Hoteluri [din alte tari] Mier 29 Feb 2012, 07:47
Un pliant al hotelului Dnipru din Kiev
Calator mioritic ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 3231 Data de inscriere : 14/10/2010 Varsta : 68 Localizare : Pascani/Iasi
Subiect: Re: Hoteluri [din alte tari] Joi 01 Mar 2012, 12:58
O prezentare a Complexului turistic - Montefiori - de pe malul lacului Garda, Italia
Woolf
Subiect: Re: Hoteluri [din alte tari] Sam 23 Iun 2012, 06:42
In sudul Thailandei pe coasta Andaman, se afla resortul "Rayavadee". Statiunea situata la marginea parcului natural Krabi este atat de frumoasa, incat odata ajunsi acolo puteti spune cu siguranta ca ati nimerit direct in Rai.