Forumul turistic din Romania Un forum despre turism si calatorii |
|
| JUDETUL DAMBOVITA | |
| | Autor | Mesaj |
---|
kata0587 ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 728 Data de inscriere : 03/02/2010 Varsta : 37 Localizare : Brasov
| Subiect: JUDETUL DAMBOVITA Mar 08 Iun 2010, 05:44 | |
| - Citat :
- Hanul Dragodana este situat pe DN 72 intre Targoviste si Gaiesti, la numai 67 km de Bucuresti venind pe Autostrada Bucuresti- Pitesti, 4 Km de Gaiesti, la 16 Km de Targoviste si la numai 43 km de Pitesti. Situat pe soseaua ce leaga Oltenia de centrul tarii si de Moldova.
Hanul Dragodana este un complex turistic compus din o unitate de cazare, cu 40 de locuri in 12 camere duble si 4 apartamente, un restaurant cu o capacitate de pana la 250 de locuri si o sala dedicata evenimentelor speciale, nunti, botezuri, conferinte si alte tipuri de evenimente, cu o capacitate impresionanta de 700 de locuri pentru nunti sau 1500 de locuri in amfiteatru pentru conferinte. sursa: romania-turistica.ro Este un loc superb.....am stat aici 4 zile si mi-a placut foarte mult......mancarea la restaurant e foarte buna si preturile nu sunt exagerate. vedere spre restaurant terasa .....inca in constructie camera | |
| | | vrabieionut
Mesaje : 326 Data de inscriere : 08/12/2009 Varsta : 35 Localizare : BUCURESTI
| Subiect: Re: JUDETUL DAMBOVITA Mar 08 Iun 2010, 07:42 | |
| ai mers pe traseul brasov-rucar-campulung-colibasi-gaesti?? | |
| | | kata0587 ADMINISTRATOR FORUM
| Subiect: Re: JUDETUL DAMBOVITA Mar 08 Iun 2010, 07:44 | |
| da, dar la intoarcerea spre brasov....la dus am fost pe brasov-moreni-targoviste-gaiesti | |
| | | vrabieionut
| Subiect: Re: JUDETUL DAMBOVITA Mar 08 Iun 2010, 07:46 | |
| - kata0587 a scris:
- da, dar la intoarcerea spre brasov....la dus am fost pe brasov-moreni-targoviste-gaiesti
super traseu ai avut,abia astept sa termin si eu cu examenele ca sa ma pot plimba,as vrea sa merg pe la rucar-pestera dambovicioara-brasov | |
| | | kata0587 ADMINISTRATOR FORUM
| Subiect: Re: JUDETUL DAMBOVITA Mar 08 Iun 2010, 07:47 | |
| a fost frumos peisajul ca drumul e ingrozitor....numai gropi si cratere pe ambele trasee....atentie mare la drum :shock: succes la examene ;) | |
| | | vrabieionut
| Subiect: Re: JUDETUL DAMBOVITA Mar 08 Iun 2010, 07:49 | |
| - kata0587 a scris:
- a fost frumos peisajul ca drumul e ingrozitor....numai gropi si cratere pe ambele trasee....atentie mare la drum :shock:
succes la examene ;) stiu cum e de la pitesti pana la campulung,fac des drumu ala cand merg la bunici ca sta pe langa soseaua pitesti-Brasov este un sat mic Micesti pe langa orasul Mioveni | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: JUDETUL DAMBOVITA | |
| |
| | | | JUDETUL DAMBOVITA | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|