Forumul turistic din Romania Un forum despre turism si calatorii |
|
| Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord | |
| | Autor | Mesaj |
---|
corabiapiratilor
Mesaje : 7 Data de inscriere : 19/02/2015 Varsta : 44 Localizare : MAMAIA NORD
| Subiect: Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord Joi 19 Feb 2015, 18:41 | |
| www.corabia-piratilor.roComplexul Corabia Piratilor-Mamaia Nord dispunde de cea mai diversificata oferta de cazare de pe litoral pentru familii cu copii si grupuri de prieteni: -camere duble cu terasa pentru 2 persoane, 45 mp. -garsoniere confort si familia pentru 2-4 persoane, 50 mp. -apartamente duplex confort si familia pentru 4-6 persoane, 90 mp. -apartamente duplex prietenii pentru 7-10 persoane 180 mp. | |
| | | MARIAN MODERATOR FORUM
Mesaje : 117 Data de inscriere : 13/12/2009 Varsta : 35 Localizare : Orasul Bucuresti
| Subiect: Re: Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord Joi 19 Feb 2015, 20:10 | |
| Vad acolo si o piscina pentru copii, interesant! In ce zona se afla, mai sus de Hotelul Savoy si discoteca Enigma? Unde era candva padure care a fost defrisata si erau acolo so mistreti? | |
| | | corabiapiratilor
| Subiect: www.corabia-piratilor.ro Vin 20 Feb 2015, 18:12 | |
| Buna seara admin, noi suntem la 2 km in zona de nord fata de discoteca enigma. Am auzit si eu ca in acesta zona acum 10 ani erau mistreti. Deci informatia este verificata din mai multe surse si o confirm. Complexul are acces si la lacul Mamaia , unde se afla o adevarata" mini -delta" cu un canal navigabil. Aici in fiecare an in luna septembrie am vazut fazani. Vicentiu Caprita -manager complex- - MARIAN a scris:
- Vad acolo si o piscina pentru copii, interesant!
In ce zona se afla, mai sus de Hotelul Savoy si discoteca Enigma? Unde era candva padure care a fost defrisata si erau acolo so mistreti? | |
| | | MARIA MOISI
Mesaje : 44 Data de inscriere : 03/08/2010 Localizare : Intorsura Buzaului
| Subiect: Re: Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord Joi 05 Mar 2015, 22:00 | |
| Si eu am auzit ca in acea zona au fost mistreti. Dar stateau ascunsi, numai cand zona a fost defrisata, au fugit pe unde au putut. Daca nu ma insel, zona apartine acum de Navodari pentru ca s-a prelungit pana aproape de Mamaia. | |
| | | corabiapiratilor
| Subiect: Mistreti Vin 06 Mar 2015, 09:31 | |
| - MARIA MOISI a scris:
- Si eu am auzit ca in acea zona au fost mistreti. Dar stateau ascunsi, numai cand zona a fost defrisata, au fugit pe unde au putut. Daca nu ma insel, zona apartine acum de Navodari pentru ca s-a prelungit pana aproape de Mamaia.
De 10 ani eu nu am mai vazut mistreti. Cred ca au plecat. Nu mai au dupa ce sa se ascunda acum. ) Toate cele bune. | |
| | | MARIA MOISI
Mesaje : 44 Data de inscriere : 03/08/2010 Localizare : Intorsura Buzaului
| Subiect: Re: Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord Joi 12 Mar 2015, 19:55 | |
| Sau poate cei mai multi au fost prinsi . Este foarte gustoasa carnea de mistreti!! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord | |
| |
| | | | Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|