Forumul turistic din Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forumul turistic din Romania

Un forum despre turism si calatorii

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Parcul de vacanta Hermes-Slobozia - IL

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
criss0571

Data de inscriere : 13/03/2013
Varsta : 53
Localizare : Buzau

Parcul de vacanta Hermes-Slobozia - IL Empty
MesajSubiect: Parcul de vacanta Hermes-Slobozia - IL   Parcul de vacanta Hermes-Slobozia - IL Icon_minitimeSam 30 Mar 2013, 21:47

In Slobozia exista o replica a Turnului Eiffel.
Parcul de vacanta Hermes-Slobozia - IL P4020061_zps7c5b07d2
Sus In jos
http://crissmodelism.blogspot.ro/
Calator mioritic
ADMINISTRATOR FORUM
Calator mioritic

Data de inscriere : 14/10/2010
Varsta : 68
Localizare : Pascani/Iasi

MesajSubiect: Re: Parcul de vacanta Hermes-Slobozia - IL   Parcul de vacanta Hermes-Slobozia - IL Icon_minitimeLun 01 Apr 2013, 05:21

Da, si mai era si o replica a fermei Southfork din binecunoscutul serial Dallas cu celebra casa ce aparea pe generic. Very Happy
Sus In jos
pseudokryticon
ADMINISTRATOR FORUM
pseudokryticon

Data de inscriere : 24/05/2011
Varsta : 60
Localizare : Pascani / Harlau - Iasi

MesajSubiect: Re: Parcul de vacanta Hermes-Slobozia - IL   Parcul de vacanta Hermes-Slobozia - IL Icon_minitimeMar 02 Apr 2013, 20:07

Nu ar trebui schimbat numele topicului? Slobozia e mare si aici vrem obiective turistice, nu?
Sus In jos
http://pseudokryticon.blogspot.com
criss0571

Data de inscriere : 13/03/2013
Varsta : 53
Localizare : Buzau

MesajSubiect: Re: Parcul de vacanta Hermes-Slobozia - IL   Parcul de vacanta Hermes-Slobozia - IL Icon_minitimeMar 02 Apr 2013, 20:54

pseudokryticon a scris:
Nu ar trebui schimbat numele topicului? Slobozia e mare si aici vrem obiective turistice, nu?
Sunt de acord , dar nu am avut o idee mai buna la momentul in care am gasit imaginea... Turnul face parte dintr-un complex care cuprinde, turnul Eiffel dar si o replica a fermei din serialul Dallas... Din pacate nu am si poze de la ferma.... Am cautat pe net si am constatat ca se numeste Parcul de Vacanta Hermes Slobozia. Cred ca asta poate fi denumirea topicului.
Sus In jos
http://crissmodelism.blogspot.ro/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Parcul de vacanta Hermes-Slobozia - IL   Parcul de vacanta Hermes-Slobozia - IL Icon_minitime

Sus In jos

Parcul de vacanta Hermes-Slobozia - IL
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» SLOBOZIA
» Muzeul Agriculturii - Slobozia - IL
» vacanta in Sulina
» MALTA
» Dorinte de Vacanta

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul turistic din Romania :: MUZEE, OBIECTIVE TURISTICE SI ISTORICE :: MUZEE, OBIECTIVE TURISTICE SI ISTORICE DIN MUNTENIA-
Mergi direct la: