pseudokryticon ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 4172 Data de inscriere : 24/05/2011 Varsta : 60 Localizare : Pascani / Harlau - Iasi
| Subiect: Re: Manastirea HLINCEA - Iasi Dum 21 Oct 2012, 10:37 | |
| | |
|
COSTACHE MIHAIL ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 2281 Data de inscriere : 27/11/2009 Varsta : 52 Localizare : BUCURESTI
| Subiect: Re: Manastirea HLINCEA - Iasi Dum 21 Oct 2012, 16:42 | |
| Superbe pozele si destul de complexe! Ne-am putut face o impresie despre manastire! Mai ales ca ai postat si imagini din clopotnita!! Din cate stiu, este manastire de calugari. Este adevarat?? Cam cati vietuitori numara obstea?? | |
|
pseudokryticon ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 4172 Data de inscriere : 24/05/2011 Varsta : 60 Localizare : Pascani / Harlau - Iasi
| Subiect: Re: Manastirea HLINCEA - Iasi Dum 21 Oct 2012, 18:58 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Superbe pozele si destul de complexe! Ne-am putut face o impresie despre manastire! Mai ales ca ai postat si imagini din clopotnita!!
Din cate stiu, este manastire de calugari. Este adevarat?? Cam cati vietuitori numara obstea?? Da, manastire de calugari, eu nu am vazut decat vreo trei si am vorbit putin cu preotul mirean pentru ca biserica este folosita si ca biserica de parohie pentru locuitorii din zona. Da, am pozat de pe unde am vrut, singura opreliste au fost vreo 5 caini care pana la urma s-au dovedit blanzi. As fi vrut sa mai stau in biserica unde pictura este intr-adevar superba. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Manastirea HLINCEA - Iasi | |
| |
|