Forumul turistic din Romania Un forum despre turism si calatorii |
|
| Inchirieri auto | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Anwell
Mesaje : 5 Data de inscriere : 26/06/2012 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Inchirieri auto Dum 08 Iul 2012, 19:15 | |
| Ce parere aveti de inchirierile auto? Ati inchiriat vreodata o masina? Eu ma gandeam sa "imprumut" o masina vacanta asta, dar nu stiu catre ce firma sa ma indrept. Daca aveti recomandari, sugestii sau experiente legate de acest subiect, m-as bucura sa le impartasiti. | |
| | | Anwell
Mesaje : 5 Data de inscriere : 26/06/2012 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Inchirieri auto Sam 28 Iul 2012, 15:38 | |
| da, pana la urma am rezervat acest Renault. Il iau in primire luni si promit sa las o impresie si aici cand termin cu povestea asta cu inchirierea | |
| | | paraschivrazvan25
| Subiect: Re: Inchirieri auto Joi 25 Ian 2018, 17:06 | |
| - Anwell a scris:
- Ce parere aveti de inchirierile auto? Ati inchiriat vreodata o masina? Eu ma gandeam sa "imprumut" o masina vacanta asta, dar nu stiu catre ce firma sa ma indrept. Daca aveti recomandari, sugestii sau experiente legate de acest subiect, m-as bucura sa le impartasiti.
Serviciul de inchirieri auto a devenit in ultimii ani utilizat de foarte multe persoane, exista pe piata numeroase companii cu care poti colabora, daca inchiriezi pe termen mai lung preturile vor fi mult mai mici ajungand uneori la 8 euro pe zi. Eu am colaborat de cateva ori cu agentii de inchirieri auto Bucuresti si pot spune ca serviciile sunt de fiecare data excelente si masinile de cea mai buna calitate. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Inchirieri auto | |
| |
| | | | Inchirieri auto | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|